top of page

zo 07 apr

|

Smeltkroes

Toneelgroep Schakel: DEADLINE

Let op: locatie Smeltkroes

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Toneelgroep Schakel: DEADLINE
Toneelgroep Schakel: DEADLINE

Tijd en locatie

07 apr 2024, 15:00

Smeltkroes, Kijkakkers 1, 6026 ER Maarheeze, Nederland

Gasten

Over het evenement

Toneelgroep Schakel uit Maarheeze neemt het publiek dit jaar mee naar Trixano, een administratie kantoor waar je kennis maakt met zeven uiteenlopende karakters. Wanneer het noodlot toeslaat op de werkvloer zullen de collega’s steun bij elkaar moeten zoeken maar achterdocht ligt op de loer....kunnen ze elkaar nog vertrouwen?

Deadline is een drama-komische productie met typerende personages, bizarre situaties en dit alles in de herkenbare wereld van het bedrijfsleven.

De regie ligt in handen van Joran Custers die bovendien het script speciaal schreef voor de Toneelgroep.  Opvoeringen zijn op 6, 7 en 10 april 2023 in de Smeltkoers te Maarheeze. 

Tickets

  • Ticket bij de kassa ophalen

    Toneelgroep Schakel uit Maarheeze neemt het publiek dit jaar mee naar Trixano, een administratief bedrijf waar je kennis maakt met zeven uiteenlopende karakters. Wanneer het noodlot toeslaat op de werkvloer zullen de collega’s steun bij elkaar moeten zoeken en als team samen vooruit gaan. De verschillende persoonlijkheden moeten plaats maken voor steun maar achterdocht ligt steeds op de loer en al snel raken ze het vertrouwen kwijt.

    € 12,00
    +€ 0,30 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page