top of page

vr 05 apr

|

Maarheeze

The Buttshakers + High Volume Manufacturers

Buttshakers: Rock en Loll. Opzwepende covers van Cash en Springsteen. Met aan het begin van de avond de High Volume Manufacturers (rock covers)

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
The Buttshakers + High Volume Manufacturers
The Buttshakers + High Volume Manufacturers

Tijd en locatie

05 apr 2024, 20:30 – 23:59

Maarheeze, De Hoge Weg 10, 6026 RW Maarheeze, Nederland

Over het evenement

The Buttshakers Show bestaat uit vier heren, drie gitaren en twee drumsticks. Reken op een avondje Rock and Loll. Topsongs van onder andere Johnny Cash, Bruce Springsteen en Roy Orbison, maar ook nederpopklassiekers staan op het repertoire. De vier mannen krijgen met snerpende gitaren en dikke baslijnen de voetjes van de vloer en the butts aan het shaken!

High Volume Manufacturers. Zes collega’s van chipmachinefabrikant ASML (de bandnaam is een knipoog naar de massaproductie van chips) brengen een vlammende mix van rock, grunge, funk en pop. Laat u niet misleiden door de naam: ze zullen het volume binnen de perken houden voor de buren. Al zal het er - met o.a. Pearl Jam, Foo Fighters en AC/DC op het programma - wel af en toe stevig aan toe gaan. Sommigen hebben al de nodige podiumervaring, anderen hebben tot nu toe vooral onder de douche gezongen. Maar na een jaar repeteren zijn ze er helemaal klaar voor. Nog een paar nachtjes slapen en dan staan ze in Muziekhuis Maarheeze voor hun allereerste optreden ooit. En wat hebben ze er zin in!

Deel dit evenement

bottom of page